Skip to main content
| Nieuws

Circulaire kerstspiraal

Elk jaar worden er in Nederland meer dan 2.5 miljoen kerstbomen verkocht. Na een paar weken worden de bomen weggegooid. Deze verspilling willen we tegengaan.

Je kan bij ons een circulaire kerstspiraal huren. De spiraal maken we van hergebruikt staal. De spiraal is versierd met snoeiresten en biologisch geteelde gedroogde bloemen en takken uit eigen tuin. De spiraal wordt versierd en ook weer ontmanteld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dus jij geniet van een duurzame groene kerst, wij verzorgen het.    

De gedecoreerde variant met een diameter onderaan van 80 cm en een hoogte van ±3.0 meter is nu beschikbaar. Heb je interesse, vragen of wil je meer informatie, neem contact met ons op. Een nog grotere variant zijn we aan het ontwikkelen.

 Nu ook te lezen in het tijdschrift Buitenleven:

 

   

 

We ontwikkelen de circulaire kerstspiraal samen met Bloemkracht8 en Stichting de Wederkerigheid. Bloemkracht8 is een bijzondere bloemisterij in het bos van landgoed Amelisweerd. Met een weelde aan biologisch en natuurlijk geteelde bloemen maakt Bloemkracht8 met veel plezier prachtige boeketten. Bloemkracht8 werkt in de zomer en herfst uitsluitend met bloemen van het landgoed uit de streek. Stichting de Wederkerigheid is een sociale zorgonderneming. Het is een woon- en werkgemeenschap voor mensen vanaf 18 jaar oud met een (tijdelijke) afstand tot de maatschappij en de arbeidsmarkt. De Wederkerigheid biedt door middel van arbeidsmatige activering (werk) de mogelijkheid tot integratie en volwaardige participatie van mensen in de samenleving.

 

Eigenaar Circular Green

Heb je vragen of wil je iets kwijt naar aanleiding van dit artikel?


Circular Green
Plants as a service