Skip to main content
| Nieuws

Samen komen we verder

Circular Green is sinds deze maand trotse partner van WCARE.one! De missie van WCARE.one is om zakelijke bijeenkomsten te verduurzamen en organisaties, partners en leveranciers te inspireren om hetzelfde te doen. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Met onze deelname aan de MVO movement van WCARE.one inspireren, motiveren en helpen we meeting locaties om hun locatie te verduurzamen. En kunnen we een grotere impact maken op een betere wereld. 

Ook zijn we sinds dit jaar trotse partner van uppr. Uppr biedt een compleet platform voor ondernemers die van hun plek een uppr succes willen maken. Met een grote verscheidenheid aan circulaire en duurzame partners, allen ondersteund door de lokale gemeenschap. Een uppr place is een levendige en circulaire hotspot om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Elke uppr place wordt gerund door een local hero om de lokale community te betrekken en te versterken. 

Al enige tijd zijn we ook trotse partner van C-Bèta. De focus van C-Bèta ligt op de uitdagingen van de toekomst: hoe combineer je een steeds drukkere en dynamische omgeving met duurzame groei? Samen met haar community proberen wij oplossingen voor deze uitdagingen te vinden. Vraagstukken over het duurzaam functioneren van gebouw en gebied uit de regio proberen we in en met de regio op te lossen. Samen kunnen we de circulaire economie opschalen. 

 

 

Eigenaar Circular Green

Heb je vragen of wil je iets kwijt naar aanleiding van dit artikel?


Circular Green
Plants as a service