Skip to main content
| Nieuws

Sustainable innovators

Sustainable Innovators zijn vernieuwers, durven op een andere manier naar duurzaamheid te kijken. Zij komen met innovatieve oplossingen en creatieve ideeën voor de grote uitdagingen van deze tijd. Doorleefd of juist enorm out-of-the-box. Bovenal zijn ze een grote inspiratie.

Johan Oudshoorn, bevlogen eigenaar van Oupro Media heeft het concept Sustainable Innovators bedacht. Hij vroeg mij voor deze serie mijn visie op duurzaamheid te delen. Een enorme eer om als sustainable innovator te laten zien dat het anders kan. Knap hoe Oupra Media het verhaal van Circular Green visueel prachtig heeft weergegeven. Trots op de dappere plantverzorgers van Stichting Lievegoed, die het net als ik ook spannend vonden.

Planten, die zijn toch al duurzaam? We kunnen duidelijk nog een stapje verder. Groen kan nog veel groener. Circular Green heeft een nieuwe standaard gezet met circulaire planten.

Ik nodig je van harte uit om de aflevering te bekijken  en je te laten inspireren door de andere boeiende verhalen van sustainable innovators. Ontdek hoe deze visionaire denkers en doeners een positieve impact hebben op het gebied van duurzaamheid en ons aanzetten tot actie. Laat je meeslepen door hun verhalen en zie hoe zij de wereld van morgen vormgeven.

Eigenaar Circular Green

Heb je vragen of wil je iets kwijt naar aanleiding van dit artikel?


Circular Green
Plants as a service